Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
anett0612

2020. 02. 03.

Szigeti Anett · 1 hete
Kicsit most elengedtem magam. Nem drasztikusan, hogy nem tanulok,visszapofázok, hanem csak a kevésbé fontos dolgoknál hagyom magam sodródni az árral. Így sokkal izgibb és szabadabb.

Megírtam a cserkészes cikket, és tökre izgulok, hogy mit szólnak majd hozzá.
Eszembe jutott, hogy mindaz, amit beleírtam abba az önéletrajzomba, amit 15 évvel későbbre beírtam, valóra válhat. Mert beírtam egy kis újságírói tapasztalatot meg még sok marhaságot. Lehet, hogy ez itt kezdődik el! Kísérteties lenne, ha valóra válna minden. Ú, de tényleg, mi lenne, ha újságíró lennék? Azt tudom, hogy van hozzá egy kis érzékem, csak úgy gondolom, hogy néha nem lenne miről írnom. Egy bulvárlapnál még nem akarok dolgozni. ,,Ma Győzikének a sógora öngyilkos lett" – hirdetnék az ölesbetűk az oldal tetején. Neeem, ez nem jó nekem.

Most leírok valamit, ami most egy picit a bögyömben van: a Virágnak a központija 47 lett összesen, és ő állatorvos akar lenni. De egy jó bioszszakos suliba ez kevés. És mikor elmondja az embereknek, hogy neki mennyi lett, mindenki lefagy és azt gondolja: ,,uff, ez kevés..." Aztán odaböknek sajnálkozóan egy ,,jaj, ez tök sok, mitakarsz, ügyi vagy!" és hasonló sületlenségeket. Szegény Virág meg komolyan hiszi, hogy ezek komolyan soknak tartják a pontszámát és többször is ugyanezt a mondatot elmondta már, ami még idegesítőbbé teszi a mondanivalóját: ,,jaj, Kati néni, ne tessék kérdezni, hogy mennyi lett a pontom, igaz, hogy mások azt mondják, hogy tök jó, de szerintem nekem szar, ha állatorvos akarok lenni... Najó, elmondom: 47". Vagyis egyrészt, mert külön kiemeli, hogy szerinte szar, szinte ráveszi a kérdezőt, hogy megcáfolja (nagyon helyes) hitében. Ennyi lenne.

És ezt nem azért írtam le, hogy felvágjak a saját eredményemmel, hanem ezt kiírtam magamból, hogy ne kavarogjon a többi fontosabb gondolatom között. (Mondhatnád ilyenkor, hogy ha azok a fontos dolgok is hasonszőrűek, akkor hogy lettem kitűnő, deh...).

Ne gondoljatok engem olyan fontoskodó és okoskodó vénasszonynak, mint kitűnik az írásomból.

Jól van, megyek már!
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Szigeti Anett
Anett vagyok, és szeretek olvasni, írni és rajzolni. Azt veszem észre, hogy kezdek kamaszodni. Néha nem értem magamat. Szeretek írni, pallérozni szeretném itt magamat, és mindig is úgy gondoltam, hogy, ha kiírom magamból, akkor jobb lesz.