Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
anett0612

2020. 02. 02.

Szigeti Anett · 1 hete
Már tegnap óta úgy érzem, mintha valami fontos dolog nem lenne a fejemben, mert kitúrta mindenféle baromság. De tényleg, fárasztó, hogy ugyanazok a várom gondolatok járnak a fejemben és ez iszonyú. Olyan, mikor az ember százszor elmondja, hogy ,,virsli" és utána már a jelentését se tudja.

De akkor próbálom rendezni a gondolataimat.

A központim 86 lett, ennek örülök,  de úgy gondolom, lehetett volna jobb is, de még így is behívnak szóbelizni a Madáchba.

Félévkor kitűnő lettem, nevelőtestületi dicsérettel, ez büszkeséggel tölt el, és mindenkinek el akarom mondani, de az felvágás, viszont senki nem kérdez rá. Igazából azt gondolom erről a félévről, hogy hamar elment és kémiából mindent puskáztam. ???????? Jól van, na! Zsigi bácsi nem tud tanítani

Ezekre vagyok büszke.

Rosszul érint, hogy egy festményemet sem rakták ki a félévi kiállításon, pedig most nem kellett erővel összekaparni néhányat.

Barátaimat nem találom igaz barátoknak és hódziher, hogy a ballagástól számított fél éven belül már nem fogunk beszélni.

Cserkészeten felkértek, hogy írjak havonta cikkeket a cserkészetről az újságba. Mindig vonzott az újságírás.

Dilemmában vagyok: a Madáchba vagy az AJTP-be menjek? Madách egy álom, és franciát tanulnék. De az AJTP rossz néven venné, ha az utolsó pillanatban másik sulit választok. De sok tehetséggondozó programot szerveznek nekünk és az iskola is szimpatikus, csak németet kell tanulnom. 

Ennyi sok hülye gondolat után rámfér a tanulás.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Szigeti Anett
Anett vagyok, és szeretek olvasni, írni és rajzolni. Azt veszem észre, hogy kezdek kamaszodni. Néha nem értem magamat. Szeretek írni, pallérozni szeretném itt magamat, és mindig is úgy gondoltam, hogy, ha kiírom magamból, akkor jobb lesz.