Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
anett0612

2020. 01. 29.

Szigeti Anett · 1 hete
Nem akarom, hogy február legyen.

Számolgattam-számolgattam és odáig számolgattam magam, hogy rájöttem, hogy ha a Madáchban a szóbelin elérem az angol nyelvi minimumot, akkor már biztos felvesznek (vagyis, csak akkor, ha a magyar szóbelim megközelíti a 40 (max.) pontot). Annnnnnnyira izgulok. Szurkolj nekem, hogy felvegyenek!

Amikor beértem a sulájba, úgy voltam vele, hogy, de jó, most mindenkinek elújságolom, hogy 86 pontom lett a felvételim. Igen ám, de kiderült, hogy nyolcan vagyunk összesen az első óra kezdetéig. Abból öt fő fiú, a másik kettő lány a tépkelődős cigány lányok voltak. Én meg pont ilyenkor nem hoztam könyvet!
Virág viszont írta, hogy betekintésen van, a második órára ideér. Hát, mondom, halleluja! 
 Az aktuális óra után mindig leírtam egy papírra, hogy mit vettünk, és szünetben beküldtem a lányok osztálycsoportjába.
 A Virág mesélte, hogy a központija borzalmas lett: 47/100. Ezzel az a baj, hogy csak nagyon jó sulikban gondolkodott (állatorvos akar lenni), és oda 1% esélye van bekerülni. Én még korábban mondtam neki egy gyengébb bioszszakos sulit, hogy jelölje meg, de az a baj, hogy oda 50 ponttól hívják be szóbelizni. Így most szegény nem tudja, hova menjen.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Szigeti Anett
Anett vagyok, és szeretek olvasni, írni és rajzolni. Azt veszem észre, hogy kezdek kamaszodni. Néha nem értem magamat. Szeretek írni, pallérozni szeretném itt magamat, és mindig is úgy gondoltam, hogy, ha kiírom magamból, akkor jobb lesz.