Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
anett0612

2020. 01. 27.

Szigeti Anett · 1 hete
Egy kis szösszenetet szeretnék most csak elmesélni.
Tesi órán kosaraztunk, és már ott megsértettek, hogy nem az elsők között választottak a csapatba, utána a csapatunk beszélgetett, amíg a fiúk játszottak. Az alatt olyanokat mondtak, hogy úgyis vesztünk, meg de szarok vagyunk. Erre mondtam nekik, hogy utálom, hogy ilyen pesszimista csapattársaim vannak, nem kéne elásniuk magukat, még mielőtt elkezdtük. Kikértem magamnak a csapatunk esélyei nevében a negatív hozzáállásukat. Ezt úgy érvényesítettem, hogy tüntetőleg nem játszottam, álltam a pálya szélén. 
A tesitanárunk meg két perc múlva lefújta a meccsünket, engem és még három (csak úgy általánosságában véve lusta) lányt kihívott a pályán kívülre (a többiek leültek) és futottunk, négyütemű fekvőtámaszoztunk, felüléseztünk, guggoltunk, fekvőztünk. Na, mondom, ezt legalább szívesebben csinálom. Becsületesen végigcsináltam az egészet, büszkén hajtottam végre a feladatokat. Nekem nem volt büntetés. A másik három lány meg csak tessék-lássék csináltak valamit, oszt jól van. 
Ma rossz hangulatom volt (nem emiatt).
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Szigeti Anett
Anett vagyok, és szeretek olvasni, írni és rajzolni. Azt veszem észre, hogy kezdek kamaszodni. Néha nem értem magamat. Szeretek írni, pallérozni szeretném itt magamat, és mindig is úgy gondoltam, hogy, ha kiírom magamból, akkor jobb lesz.