Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
anett0612

2020. 01. 09.

Szigeti Anett · 1 hete
Helóka, ismét én. Jó ez a weboldal, mert egyszerű, könnyen kezelhető és csoportosíthatom a bejegyzéseimet. Ez csak úgy jött????.

Megírtuk a hatalmas nyelvtantézét, és kellet benne írni monológot. Mondom, erről nem volt szó! De azért valahogy megoldottam.

Egész sok ideig elraktároztam magamban a Teleki-Madách-dolgot, és most megint elkezdtem magam ezzel gyötörni! Nem tudom, nem tudom, nem tudom!

Nekünk megígérte a tesitanárunk még kedden, hogy a központiig úgy bánik velünk, mint a hímes tojásokkal. De ma dupla tesin nem volt a mi tornatanárunk! Ezért ilyen maratoni edzést csináltunk, kemény harmincöt percig nyomtuk. Nem tudom, mikor, miért, de lett a térdemen miatta egy lilulás és akkora izomlázam lesz holnapra!

Holnap lesz a tablófotózás, és az ingem olyan gyűrött! Apa azt mondta, mindjárt kivasalja. 

Phú, holnapra be kell magolnom az egész Kádár-korszakot, és eddig még azt sem tudtam róla, hogy mi az. Ajjaj. 

A matektanárunk, Vali néni most nagyon stresszel minket a felvételivel. Eddig úgy voltam vele, oké, tudok mindent, menni fog. De most megcsináltunk sok típusfeladatot, és valamelyik olyan könnyű volt, de még azt is elszúrtam. Aztán élesben a legkönnyebbeket is el fogom szúrni! Jaj, mi lesz itt!!

Éés, hétfőn lesz a szülinapom!
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Szigeti Anett
Anett vagyok, és szeretek olvasni, írni és rajzolni. Azt veszem észre, hogy kezdek kamaszodni. Néha nem értem magamat. Szeretek írni, pallérozni szeretném itt magamat, és mindig is úgy gondoltam, hogy, ha kiírom magamból, akkor jobb lesz.