Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
anett0612

2020. 01. 08.

Szigeti Anett · 1 hete
A mai nap jó sok nevetéssel telt és Julcsival megkonzultáltuk: hogy a Két lépés távolság egy cseszett film, mert 

SPOILER
a fiú a végén csak úgy elmegy. Ebben mi a romantikus? Egyetértettünk abban, hogy még az is jobb lett volna, ha meghal valamelyik. De ez cseszett lett. Lehet, igazából, hogy ebben rejlik a történet különlegessége. Nem olyan klisés (najó, azért annyiban az, hogy nem kapták el egymás bacijait és haltak meg)
SPOILER VÉGE

Tökre büszke voltam magamra, mert a fizika és az angol röpdolgozatom hibátlan lett. Igazából ne gondolj engem olyan makulátlan tanulónak. Néha hanyag vagyok, és van azért egy-pár négyesem. Nem vagyok kitűnő. ????☹️????

Igazam volt abban, hogy kiegyensúlyozottan sokkal több időm van például olvasni. Ötre kényelmesen végzek mindennel, utána olvasok, blogolok, könyvajánlót fogalmazok és tök jól érzem magam közben. Jól indul az év. Sokkal jobban, mint tavaly, amikor volt, hogy sokáig elvoltam valahol és tízig szenvedtem a matekkal.

Ma viszonylag többet nevettem Julcsival, többet beszélgettem Martinnal, (aki előttünk ül és jóban vagyunk), többet olvastam szünetekben, többet jelentkeztem angolon és ah, ez is jó nap volt!

Kedvesnek lenni jó.???? És az is jó érzéssel tölt el, hogy nem újévi fogadalom miatt vagyok kedves és összeszedett.

Most nem vagyok bizonytalan és bízom benne, hogy ez az időszakom sokáig tart.

Most kezdtem bele a Meggyőző érvek c. regénybe. Úgy tartok az elején, hogy még nem akarok véleményt mondani róla. De hát Austen-regény, nagy eséllyel tetszeni fog.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Szigeti Anett
Anett vagyok, és szeretek olvasni, írni és rajzolni. Azt veszem észre, hogy kezdek kamaszodni. Néha nem értem magamat. Szeretek írni, pallérozni szeretném itt magamat, és mindig is úgy gondoltam, hogy, ha kiírom magamból, akkor jobb lesz.