Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
anett0612

2020. 01. 07.

Szigeti Anett · 1 hete
A mai napom is kellemes volt! Furcsa, hogyha otthon is rend van körülöttem, akkor a gondolataim is rendezettek. Magabiztos voltam. És megfékeztem a fiúkra vonatkozó becsmérlő szavakat! Büszke vagyok magamra! ????????
 Első óránk kémia volt, és helyettesítő tanár volt bent. Harminc perc alatt kész lettem a feladatokkal, és valamiért nagyon fáradt voltam és kicsit elbóbiskoltam.
 Nagyedik órában az egész osztály meglepődött, mikor bejött órára a magyartanár, elővett egy kupac papírt, ránk mosolygott és kijelentette, hogy dolgozat! Azzal indokolta ezt a hirtelen meglepetést, hogy erre úgysem lehet készülni, és akik elolvasták a Tanár úr kéremet (én megtettem, de szégyellem, majdnem elaludtam rajta, mert ez valami borzalom), azok előnyben vannak, mert az egyik novellaszerű humoreszket kivették belőle, és ahhoz voltak szövegértési feladatok.
 A tesióra nagyon jó volt, kivételesen. Először izomerősítés volt, azon felpezsdültem, és amikor játszottunk, elég aktív voltam. És olyan jó érzés volt, hogy az egyik legjobb barátnőmmel sorra kidobtuk a fiúkat, és ők, hogy rátegyenek még egy lapáttal, mindannyian valahogy hősiesen a sarokba csúsztak. Megbosszultuk a sokhónapos nyomort!???????? 
 Elégedett vagyok magammal. Mert egyszer, amikor passzolgattuk a labdát a barátnőmmel, Julcsival, véletlenül nem kaptam el rendesen, ezért ez olyan, mintha kidobott volna. És elvileg úgy lehet újraéledni, ha kidobsz valakit, vagy azt, aki kidobott. És én nem dobtam ki őt, még akkor sem, amikor ő odajött hozzám, nálam meg labda volt. Ő megbízott bennem. Így meg többször is hasznosíhattam magam: Egyszer elhalásztam egy labdát, mikor ki akarták dobni a mögöttem megbúvó lányokat. Az, hogy ültem, buzdított arra, hogy valakit kidobjak, és azzal kezdődött a barátnőmmel a sikersorozatunk, hogy kidobtam a ,,legjobb" fiút. 
 Délután elmentem könyvtárba, és találtam nagyon jó könyveket, remélem, mindet ki fogom olvasni.
 Most úgy vagyok vele, hogy szeretem a világot. Megvan, mi a legjobb szó rá: Kiegyensúlyozott vagyok.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Szigeti Anett
Anett vagyok, és szeretek olvasni, írni és rajzolni. Azt veszem észre, hogy kezdek kamaszodni. Néha nem értem magamat. Szeretek írni, pallérozni szeretném itt magamat, és mindig is úgy gondoltam, hogy, ha kiírom magamból, akkor jobb lesz.