Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
anett0612

2019. 11. 29. A balhé

Szigeti Anett · 1 hete
Első óránk tesi, még semmi jele nincs a későbbieknek. Még segítek is a Szandinak. 
 Aztán óra után az öltözőben a Szandi elkezdett nyavalyogni, hogy a Virág ne túrja már az orrát. A Virág mondta neki, hogy akadjon le róla. De csak azért is hajtogatta, hogy ez gusztustalan, és fejezze be, a Virág felemelte a hangját, ez ismétlődött még háromszor, majd elegem lett belőle, és mondtam a Szandinak, hogy fejezze be, törődjön magával. Erre engem kezdett piszkálni, hogy ne szóljak bele mások dolgába. (WTF?! Hmm... Ironikus.) A többiek is a mi pártunkra álltak, csak az a másik qrva nem, aki szintén ercsi. Majd olyat szólt nekem, hogy ,,megyek azt ledurrantalak, te nekem ne pofázzál". Azt mondta, hogy gyáva vagyok. Lehet, hogy azért, mert régebben nem folytam bele a vitákba, mondhatni, tiszteletem őt, mert nem beszélt hangosan, és nem bátor volt, hanem vakmerő. Most viszont nem nézhettem végig, hogy bántja! Sőt, szegény Virág elsírta magát.
    Szánalmasnak neveztem és kimentem.
    Következő óra kémia. A másik osztály termében volt ez az óránk(ők éppen kimenőfélben voltak), és a Virág még mindig sírt. Erre odajön egy kis b-s ribi (az a tipikus visongós, üresfejű virágszál, bár ő maga egy cula) , és nyávogni kezd, hogy "jaaaj, Virág, mi a baj, segíthetek? Mi a baj? Ne sírj!". Erre valamelyik lány osztálytársam mondta neki, hogy kopjon le, ez nem az a helyzet, ahol csucsujgatás kell.
   A mögöttünk lévő padból még nem mentek ki, és elkezdtek kombinálni, hogy mi baja van a Virágnak?,keverték a szart,én meg bátorkodtam megjegyezni nekik, hogy szerintem nem itt lesz órájuk. Erre felváltva kezdtek visszarikácsolni, hogy ez az ő osztálytermük, még van három perc, és bevallom, talán azért szóltam be, mert leszarom állapotban voltam és be akartam bizonyítani, magamnak, hogy nem vagyok gyáva.
  A kémia utáni szünetben elmondtuk az osztályfőnöknek a sztorit: azt mondta, hogy a lányok maradjanak bent a kinti, hosszú udvari szünetben, a fiúkat meg majd kiküldi. Addig még volt egy matekóra.
 Matekon úgy van, hogy az évfolyamból jegyek szerint van csoportbontás, és egy részükkel, akiknek beszóltam, egy csoportban vagyok, és mielőtt bejön Vali néni, a Fekete Özvegy, nekünk magunknak kell ellenőriznünk (én ezt utálom, mert mindig a nagyobb hangúé a helyes válasz, és az is előfordult már, hogy mindenki lehurrogott, és később kiderült, hogy egyedül az enyém lett jó) háziellenőrzésnél én mondtam az egyik feladatnál, hogy elméletileg ennyi, erre hárman is elkezdenek rikácsolni (nem túlzok, komolyan!), hogy gyakorlatilag nem lehetséges. Nem fogták föl, hogy elméletileg mondtam. Az igaz, hogy nem ilyen heves reakciót tanúsítottak volna, hanem szólok be nekik. Ez egy kicsit bonyolult,deh...
Szóval nagyszünetben bent maradtunk, és kaptunk egy kis erkölcsi fröccsöt, nekem jól jött. (A szokásos ne vesszünk össze, hét hónapig bírjuk ki egymást, ne szólogassunk be egymásnak, csak kerülje el mindkét fél a másikat, meg ilyenek. 
A fiúk később behúzott nyakkal figyelték a beszámolónkat. Még ők is félnek a bevadult csajoktól :)
   Ez akis ribanc elcseszte az egész napunkat, és később láttuk, hogy a 'b' osztály csak úgy összefogott az 'a' osztállyal. 
 

Voltam cserkészeten egy másik város őrsijén. Nagyon szeretem a cserkészkedést, mert figyelmeztet a lélekemelő dolgokra, amely által jobbá lehetek. Na nem éreztem magam olyan jónak. :(
Durva egy nap volt.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Szigeti Anett
Anett vagyok, és szeretek olvasni, írni és rajzolni. Azt veszem észre, hogy kezdek kamaszodni. Néha nem értem magamat. Szeretek írni, pallérozni szeretném itt magamat, és mindig is úgy gondoltam, hogy, ha kiírom magamból, akkor jobb lesz.